Aktualizace systému UConnect 8.4

Odpovědět
zakyvit
Zelenáč

Aktualizace systému UConnect 8.4

Příspěvek od zakyvit »

Dobrý den,

chtěl bych poradit s aktualizací systému UConnect 8.4. Asi před 3 měsíci jsem koupil jetý Fiat Freemont z roku 2012 (1956 ccm, 103 kW).
Zkusil jsem zadat můj VIN na stránkách https://www.driveuconnect.com/support/s ... pdate.html a vrací mi to "Not able to retrive data for this VIN Number".
Několik důvodů proč bych chtěl aktualizovat:
1, Někde jsem se dočetl, že systém se hned při startování spojuje s bluetooth jednotkou a posílá tam menší napětí a je to jeden z důvodů proč odchází bluetooth jednotky. V novějších verzích by to prý mělo být vyřešeno. Momentálně bluetooth mám rozbitý a mohu tam nechat dát repasovaný, ale nerad bych aby to po pár týdnech znovu odešlo.
2, Můj systém nemá navigaci, kterou bych také chtěl.
3, Tajně doufám, že by aktualizací systému přibyla i možnost nastavení denního svícení, momentálně lze jen automatické svícení pokud je šero.

Radio vypada takto:
vGnD8L.jpeg
vGnD8L.jpeg (129.3 KiB) Zobrazeno 283 x

Máte s tímto někdo zkušenost?
Jsem z Pardubic, pokud by se tu našel někdo, ke komu bych mohl dojet a systém by mi byl schopný aktualizovat.

Děkuji za reakce
jirksoft
Administrátor fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktualizace systému UConnect 8.4

Příspěvek od jirksoft »

Pokud navigace není tak doinstalovat nelze.
Jsem jen uživatel Freemontu....
103 Kw - manuál
jirksoft
Administrátor fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirksoft »

Bluetooth lze opravit podívejte se na

Kód: Vybrat vše

www.fiatfreemont.cz
103 Kw - manuál
jirksoft
Administrátor fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirksoft »

Svícení atd .... lze aktivovat,, stačí se stavit.
103 Kw - manuál
KingPoMas
Nováček

-

Příspěvek od KingPoMas »

Díky za dešifrování odpovědi . Nicméně v tom asi problém nebude. Toolbox i po aktualizaci map moji navigaci bez problémů rozpoznal a připojil, akorát seznam aktualizací prořídnul o ty již nainstalované mapy. Po aktualizaci systému však Toolbox už moji navigaci nevidí.

Zkoušel jsem aktualizaci systému 2x, pokaždé se stejným výsledkem. Poprvé jsem napřed nainstaloval jen nový systém bez map, pak už nešlo aktualizovat mapy. Po obnově ze zálohy jsem zkusil napřed aktualizovat mapy, bez problémů. Po aktualizaci systému ale navigaci Toolbox zase nevidí.

Co se týče počtu aktualizací, mám pocit že jsem navigaci koupil s aktualizacemi po dobu jednoho roku zdarma myslím že max 4 aktualizace, ne s jednou aktualizací za rok. Myslím že je to v průvodním dopisu, co jsem dostal spolu s navigací, musel bych ho dohledat. Tam se také radí, abych se registroval až za rok, protože ten rok aktualizací zdarma platí od momentu registrace, a při koupi byly v mé navigaci mapy aktuální. Podle toho jsem se zařídil.
Time do Relax
Odpovědět