Klakson
Klakson
Ahoj , sem tu nový mám Dodge Journey 2.0 103kw . Začal troubit klakson když auto stojí. Přijel sem asi pred hodinou domů z práce. Baterka je 2 měsíce stará. Ukazuje 12.6 cca altik ukazuje 13,7 cca kdyz jsou zapnutá světla a větrák na plno. Nesetkal se s tím někdo ?
když vytahnu pojistku M13 – 20 A žlutá Uzel kabinového prostoru (CCN), multifunkční spínač / modul sirény, ITM tak to netroubí. Když ale vytáhnu pojistky jen z klaksonu tak to troubí. Záhada
kabelový svazek sem kouknul a je v pořádku. Odpor konektoru ke klasonu promereny a vypadá to v pořádku. Dál nevím
když vytahnu pojistku M13 – 20 A žlutá Uzel kabinového prostoru (CCN), multifunkční spínač / modul sirény, ITM tak to netroubí. Když ale vytáhnu pojistky jen z klaksonu tak to troubí. Záhada
kabelový svazek sem kouknul a je v pořádku. Odpor konektoru ke klasonu promereny a vypadá to v pořádku. Dál nevím
- Ghooust
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klakson
Chtělo by se to podívat přes diagnostiku na to jestli to nehlásí některý zámek nebo snímač kapoty u motoru. Je to dle mě spojené s alarmem.
Prostě jsem se chtěl podívat
Přez diagnostiku sme na to koukali . Nic to nenašlo. Jen že nejsou dostupné senzory tlaku v pneumatikách a jako upozornění by to melo troubit nejak to tam bylo napsané přesně nevím.
Ale nemyslim si ze by to kvuli tomu troubilo treba hodinu
- jirksoft
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na tom kdy a jak klakson kouká. Zda přerušovaně nebo pořad. Zda je auto zamčené nebo odemčené ? Co auto udělá po nastartování nebo odemčení.
Jsem jen uživatel Freemontu....
103 Kw - manuál
103 Kw - manuál
Troubí furt kdyz se nastaruje nebo odemkne zamkne ..
Ono to troubí treba hodinu pak chvili klid a pak znova. Troubení je přerušované jako by to nekdo mackal
- jirksoft
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Přerušované troubení by měl být alarm.
Alarm se spouští jen pokud je auto zamčené a otevřou se nějaké dveře nebo kapota.
Provést kontrolu kontaktů které kontrolují otevření.
Viděl bych to na některý svazek kabelů u dveří, vlhkost v panelu ovládání oken, nebo spínač v motorovém prostoru.
Alarm se spouští jen pokud je auto zamčené a otevřou se nějaké dveře nebo kapota.
Viděl bych to na některý svazek kabelů u dveří, vlhkost v panelu ovládání oken, nebo spínač v motorovém prostoru.
Jsem jen uživatel Freemontu....
103 Kw - manuál
103 Kw - manuál
Ok děkuji za radu mrknu na to.jirksoft píše: ↑pát 08. bře 2024 6:43:51 Přerušované troubení by měl být alarm.
Jen se zeptám teklo me skrze anténu
Byli tam nějaký kabely . Jeden vedl od antény a další nevím. Abych pravdu řekl uz nevim kolik tam bylo konektorů. Nevíš asi co tam tudy vede
Este sem nekde našel ze někde u kufru je jednotka která ovládá právě klakson a alarm . Ale to je na odplastovani půlky auta tak to chci nechat na teplejší počasí
A když to je alarm nemělo by to blikat ?jirksoft píše: ↑pát 08. bře 2024 6:43:51 Přerušované troubení by měl být alarm.
Prosím tě, čidlo kapoty sem našel odpojil a zatím klid. Jen se zeptám když je to číslo otevřené (vysunuté) mělo by to ukazovat odpor když ho proměřím? Nebo až když je zacvaklé jako když je zavřená kapota . Předem děkujijirksoft píše: ↑pát 08. bře 2024 6:43:51 Přerušované troubení by měl být alarm.
Tak troubení pokračuje.. už mě to unavuje . odpojím klakson a je to vyřešené.